BELANGRIJKE INFORMATIE:COVID-19 UPDATE

Ontdek Volvo Selekt

COVID-19 Update

COVID-19 Update

Onze showrooms mogen u weer verwelkomen met een absoluut respect voor de gezondheidsmaatregelen: social distancing, het dragen van een mondmasker en het regelmatig desinfecteren van het gebouw en de wagens.

Uw veiligheid is onze hoogste prioriteit. Onze Volvo-verdelers volgen daarom de richtlijnen van de overheid en de adviezen van gezondheidsexperts nauwgezet op. We doen er alles aan om u de zekerheid te bieden waar u in deze onzekere tijden nood aan heeft.

We blijven ook bereikbaar op afstand. Onze digitale tools staan tot uw beschikking op onze website voor een configuratie, een offerte of een testrit.

Onze werkplaatsenblijven volledig operationeel. U kan dus rekenen op Volvo voor een herstelling, een onderhoud of een bandenwissel. Uiteraard met respect voor alle gezondheidsmaatregelen.

Uw nieuwe Volvo kan geleverd worden.

Hebt u vragen over een reeds gepland onderhoud, herstellingen of andere diensten kan u steeds contact opnemen met uw Volvo-verdeler of erkende Volvo-werkplaats, zij helpen u graag verder.

We kijken ernaar uit u terug te zien. Blijf intussen goed zorgen voor uzelf en elkaar.

Tweedehands, niet tweede keuze.

Tweedehands, niet tweede keuze.


Wanneer u voor een Volvo Selekt kiest, koopt u meer dan een prachtige tweedehandswagen.
Alleen de beste tweedehands Volvo's worden geselecteerd om het Selekt-label te dragen, zodat we de kwaliteit en veiligheid kunnen borgen die ons eigen is.

Elke Volvo Selekt krijgt de meest recente software-upgrades en wordt gecontroleerd op meer dan 160 punten om te garanderen dat hij voldoet aan onze standaarden rond veiligheid, prestaties en presentatie. Een Volvo Selekt wordt ook geleverd met 2 jaar uitgebreide garantie, gratis pechverhelping én inruilgarantie. Zo maakt u een goede start met de Volvo van uw keuze.

Zorgvuldig geselecteerd

Een Volvo Selekt is altijd jonger dan vijf jaar en heeft minder dan 150.000 km op de teller staan.

Grondig gecontroleerd

Een grondige controle op meer dan 160 punten zorgt ervoor dat elke wagen voldoet aan Volvo's hoge standaarden rond veiligheid, kwaliteit en presentatie.

Bekijk de checklist
2 jaar garantie

U kan 24 maanden rekenen op onze Volvo Selekt-garantie zonder kilometerbeperking, die u na afloop nog 12 maanden kan verlengen dankzij Volvo Renewal.

Gratis pechverhelping

Bij elke Volvo Selekt bieden wij 1 jaar gratis pechverhelping door Volvo Assistance*. Later wordt die bij elke onderhoudsbeurt telkens opnieuw met 1 jaar gratis verlengd.

Inruilgarantie

Bevalt uw Volvo Selekt toch niet helemaal, dan mag u binnen 30 dagen of 1.500 km ruilen.

Gedocumenteerde onderhoudshistoriek

Alleen wagens met een volledig traceerbare en gedocumenteerde onderhoudshistoriek binnen het Volvo-netwerk komen in aanmerking om als Volvo Selekt te worden verkocht.

Up-to-date

De software krijgt een upgrade zodat alle technologieën en systemen aan boord helemaal up-to-date zijn.

Nauwkeurig voorbereid

De originele fabrieksinstellingen worden opnieuw ingesteld en de wagen wordt tot in de puntjes schoongemaakt, zo voelt ook een Volvo Selekt aan als nieuw.

Originele Volvo-onderdelen

Wanneer een kleine herstelling moet worden uitgevoerd, gebruiken we daarvoor alleen originele Volvo-onderdelen. Zo blijft uw Volvo Selekt ook echt 100% Volvo.

Bij Volvo opgeleide technici

Door doorgedreven interne opleidingen krijgen Volvo-technici onze innovatieve en authentieke Volvo-werkmethodes helemaal onder de knie.

*Volvo Assistance: meer info en voorwaarden op volvocars.be/assistance-nl en in de meest recente Volvo Assistance-brochure.